Porcelanosa

Op zoek naar Porcelanosa tegels?

Kom naar onze showroom in Numansdorp. Porcelanosa is de grootste en meest toonaangevende Spaanse tegelfabrikant in de wereld. De producten van Porcelanosa zijn trendsettend in de tegelbranche. De tegels van Porcelanosa zijn van de hoogste kwaliteit en worden gemaakt met de nieuwste meest geavanceerde technologieën.

De keramische vloer en wandtegels van Porcelanosa zijn zo ontworpen dat zij niet of nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout, steen en cement.

De uitstraling van de wand en vloertegels van Porcelanosa geven meer warmte en continuïteit aan uw ruimte. De vloertegels van Porcelanosa zijn ontworpen in verschillende formaten met dezelfde structuur. Deze samenstelling staat het toe verschillende zones met elkaar te verenigen alsof het verlengingen zijn van de woonkamer, keuken, badkamer en/of terras.

Bent u benieuwd of geïnteresseerd in onze Porcelanosa collectie?
Maak een afspraak en u krijgt een rondleiding in onze showroom waar u de tegels van Porcelanosa van dichtbij kunt zien. Voor vragen en deskundig advies bent u altijd van harte welkom.