Terratinta

Houdt u van de allernieuwste trends op het gebied van mode en interieur? Dan kan het merk Terratinta iets voor u betekenen. Terratinta is een Italiaanse tegelfabrikant. In 2008 zijn zij gestart met een jong en dynamisch team. Terratinta heeft prachtige tegels die voor vele consumenten een mogelijkheid zijn om toe te passen in hun interieur.

Het assortiment van Terratinta bestaat uit strakke minimalistische wand- en vloertegels gecombineerd met fraaie mozaïeken in een verscheidenheid aan kleurschakeringen. Keramische tegels van Terratinta zijn door en door gekleurd, duurzaam en krasbestendig.

Terratinta heeft verschillende tegelcollecties variërend van steen-look tot betonlook en van groot formaat tot aan kleine mozaïek tegels. Terratinta tegels komen in series van prachtige decors die uw interieur comfortabel en vernieuwend doen ogen.

Bent u benieuwd of geïnteresseerd in de tegels van Terratinta?
Maak een afspraak en u krijgt een rondleiding in onze showroom waar u de tegels van Terratinta van dichtbij kunt zien. Voor vragen en deskundig advies bent u altijd van harte welkom.