Over

Tegelhandel Numansdorp
Wie we zijn

Ons verhaal

Tegelhandel Numansdorp staat voor een ruim en gevarieerd assortiment keramische wand– en vloertegels, tegellijmen en toebehoren. Door onze jarenlange ervaring in de verkoop van tegels, genieten en waarderen onze klanten van ons deskundig advies en klantvriendelijke benadering.

Laat u positief verrassen en bezoek geheel vrijblijvend onze showroom aan de Christiaan Huygensstraat 1-3 te Numansdorp. U wordt vanzelf enthousiast en geïnspireerd door de ruime, gevarieerde keuze wand en vloertegels van gerenommeerde merken uit onder andere Spanje, Italië, Portugal Turkije en Brazilië. Door de uitstekende contacten met onze vaste leveranciers zijn snelle leveringen mogelijk.

Naast onze collectie wand– en vloertegels verkopen wij ook een ruim assortiment lijmen, voegsels, profielen, kitten en andere toebehoren voor het vlekkeloos en snel verwerken van uw tegels.

Geschiedenis

In April 2002 werd Tegelhandel Numansdorp opgericht als Tegel Outlet aan de Industriestraat 29 te Numansdorp.

Na een gestaagde groei vond er in januari 2008 een verhuizing plaats naar de Christiaan Huygensstraat 1- 3, 3281 ND Numansdorp, we waren uit ons jasje gegroeid.

Het nieuwe en ruimere pand bood ons meer toekomst perspectief. De start van onze eerste nieuwe showroom van ca 200 m² en een outlet van ca 300 m² met nog een magazijn van 150 m² maakte het plaatje compleet.

Omdat onze nieuwe tegel showroom de klanten aansprak – en de tegel outlet begon te krimpen – zijn wij zelf begin 2014 gestart met de verbouwing van onze 2e showroom van ca 150 m2 – na enkele maanden hard werken – was deze in juni 2014 gerealiseerd en konden wij onze klanten nog meer variatie en visualisatie bieden van onze mooie tegel producten.

Opnieuw waren we (maar zeer zeker ook onze klanten) gelukkig met deze uitbreiding – en begon het weer een beetje te kriebelen en besloten wij wederom zelf begin 2018 om de tegel outlet te laten vervallen en de vrijgekomen ruimte te verbouwen naar onze derde showroom van ca 150 m² in ons pand – die – waardoor na alle drie de showrooms hun eigen identiteit/ stijl hebben van traditioneel – naar robuust – naar industrieel hebben gekregen. Zodoende beschikt Tegelhandel Numansdorp momenteel over ca 500 m2 tegelinspiratie – die mooi gepresenteerd zijn, zodat de kwaliteit – structuur en vormgeving van onze keramische wand- en vloertegels nog beter tot zijn recht komen.

Bovendien zijn wij zeer verheugd dat in de afgelopen tijd onze klanten – particulieren – bouwbedrijven – installateurs – interieurstylisten en ZZPérs Tegelhandel Numansdorp nog meer en beter zijn gaan waarderen om onze diversiteit en tegel inspiratie.

Wij zijn bijzonder content met het eindresultaat – en willen het behaalde resultaat graag geheel vrijblijvend met uw bezoek aan Tegelhandel Numansdorp delen.