Vloertegels

Vloertegels moeten tegenwoordig aan veel eisen voldoen. Denk aan mooi, duurzaam, sterk, slijtvast en sfeerbepalend. Maar ook aan het onderhoud wat eenvoudig moet zijn. Immers een schone vloer is hygiënisch.

Toepasbaarheid

Vloertegels zijn in allerlei formaten, designs en kleuren verkrijgbaar. De verwerking hiervan is in vrijwel alle ruimtes toepasbaar. Veel mensen geven steeds vaker de voorkeur aan vloertegels boven andere vloerbekleding.

Natuursteen of vloertegel

Tegenwoordig is het bijna niet meer mogelijk om houten- en natuurstenen vloeren te onderscheiden van de huidige keramische vloertegels. Dit is te danken aan de vooruitstrevende technologieën en grondstoffen waar onze fabrieken mee werken.

Zeer breed assortiment

Tegelhandel Numansdorp heeft een zeer breed assortiment vloertegels met een grote variëteit aan formaten waaronder; 15 x 15 – 30 x 30 – 45 x 45 – 60 x 60 – 80 x 80 – 90 x 90 – 30 x 60 – 30 x 90 – 45 x 120 zelfs 120 x 120. Vloertegels kunnen op diverse manieren gelegd worden. Onder ander; recht, in wildverband, diagonaal of modulair. Informeer bij onze verkopers, die u met hun ervaring kunnen voorzien van de mogelijkheden.

Als u een keuze heeft gemaakt uit een van onze vloeren, zijn wij er zeker van dat u vele jaren zal genieten van uw schitterende vloer.

Geïnteresseerd in onze vloertegels?