Iris Ceramica

Iris Ceramica is in 1961 opgericht. Dit Italiaanse tegelmerk staat voor kwaliteit en innovatie. Iris tegels zijn zeer stijlvol en gemakkelijk te onderhouden, ideale tegels voor uw woonkamer. In de Iris collectie hebben wij niet alleen vloertegels voor in de woonkamer, maar ook badkamertegels, keukentegels en zelfs wandtegels.

Ecologie en ontwikkeling

Bij het formuleren van haar bedrijfsfilosofie en het concreet definiëren van haar taken, heeft Iris Ceramica zich sinds haar oprichting gefocust op de primaire doelen: het beschermen van het milieu, het voorkomen van vervulling, het naleven van wetgeving, het definiëren van een referentiekader voor het vaststellen van doelen en het bereiken van mijlpalen voor verbetering die uniek zijn in de wereld.

Respect voor het milieu is het resultaat van de grote waarde die Iris Ceramica altijd heeft erkend in het land waar het is gevestigd: een land rijk aan klei en de thuisbasis van een traditie van werken met keramiek die duizenden jaren oud is, zoals blijkt uit overblijfselen van ovens uit Republikeins Rome. Keramiek is in feite een natuurproduct, een combinatie van aarde en vuur, een menselijke creatie die trouwt, beschermt en put uit de vitale elementen die ons omringen.

Technologische innovatie is een poging om levenskwaliteit te verbeteren om een toekomst “op menselijke schaal ”te garanderen. Artistiek talent dient zowel de schoonheid van de natuur als de mensheid. Omdat schoonheid altijd duurzaam is.

Bent u benieuwd of geïnteresseerd in de tegels van Iris Ceramica?
Maak een afspraak en u krijgt een rondleiding in onze showroom waar u de tegels van Iris Ceramica van dichtbij kunt zien. Voor vragen en deskundig advies bent u altijd van harte welkom.